Νέα

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Τμήματος Κομμωτικής

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου και του 1ου ΕΚ Ρόδου από τον Τομέα Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας, ειδικότητας Κομμωτικής, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hair Art Studio του κ. Σωτήρη Βασίλα.

Let’s do it GREECE: Εθελοντική Δράση του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου

Στα πλαίσια του προγράμματος “Lets do it GREECE” οι μαθητές της Γ’ Τάξης Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικού Τοπίου του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρόδου με τους καθηγητές κ.Κώστα Κολοκύθα και κ.Ευαγγελία Ντίνα την Κυριακή 14/4/2024 φρόντισαν για τον καλλωπισμό του παρτεριού στον κυκλικό κόμβο της εισόδου του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα.

Δράση Συμπερίληψης: Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου

Το παρόν συναντά το παρελθόν…

Στις 14/04/2024 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων Α1 και Α2 Λυκείου του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ρόδου με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Μπαλαμώτη Ελένη ΠΕ02 στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων: ερευνητική εργασία (project) και Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Τομέα Υγείας

Την Παρασκευή 05/04/2024 το Τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας της Γ' Λυκείου του Τομέα  Υγείας, Ευεξίας και Ομορφιάς με τον υπεύθυνο και διδάσκοντα εκπαιδευτικό κ. Αλέξανδρο Δάρδα πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη σε κατάστημα με εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά που αφορούν στη Φυσικοθεραπεία.

Σελίδα 1 από 8

Erasmus Mathiteia3

Erasmus Mathiteia1

© 2024 Εσπερινό ΕΠΑΛ Ρόδου. Designed by WarpTheme